PC to PLASMA?

Post all your general non-film related PC and Mac stuff here.

Moderators: Admin, Moderator Team

Post Reply
User avatar
Grant
Moderator
Moderator
Posts: 2982
Joined: Tue Dec 03, 2002 3:24 am
Location: Ballarat, Victoria, Australia
Contact:

PC to PLASMA?

Post by Grant » Mon Jul 02, 2007 7:44 am

Hello all. Quick question. I am thinking of buying a plasma screen tv. Is it possible to hook a pc up to it through some fashion if need be?
The Honourable Grant Meredith - CEO Sick Individual Productions
http://www.sickindividual.com
Profile : http://www.innersense.com.au/mif/meredith.html

User avatar
foxwood
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 2446
Joined: Fri Jul 04, 2003 8:20 pm
Location: Vrigina Commonwelth University
Contact:

RE: PC to PLASMA?

Post by foxwood » Mon Jul 02, 2007 11:35 am

I wouldn't be suprsied if some of the plasmas have computer moniter hook up ports on the back of them, I know I was reading about one a while ago that did. I think its becoming more common, but I could be wrong its very early in the morning.

User avatar
Grant
Moderator
Moderator
Posts: 2982
Joined: Tue Dec 03, 2002 3:24 am
Location: Ballarat, Victoria, Australia
Contact:

RE: PC to PLASMA?

Post by Grant » Mon Jul 02, 2007 1:25 pm

I guess VGA to VGA or something like that.
The Honourable Grant Meredith - CEO Sick Individual Productions
http://www.sickindividual.com
Profile : http://www.innersense.com.au/mif/meredith.html

User avatar
Ornsack
Moderator
Moderator
Posts: 1520
Joined: Sat Jun 01, 2002 11:43 pm
Location: Bristol, England
Contact:

RE: PC to PLASMA?

Post by Ornsack » Mon Jul 02, 2007 1:38 pm

My girlfriend has one that has a VGA socket on the back. You need a VGA to VGA cable
[url=http://www.youtube.com/watch?v=loFABl-1Zcw]THE SALESMAN - YouTube[/url]

User avatar
Adam
Moderator
Moderator
Posts: 367
Joined: Sun May 26, 2002 7:20 pm

RE: PC to PLASMA?

Post by Adam » Mon Jul 02, 2007 8:11 pm

If you get an LCD many more ship with DVI connections as standard.

User avatar
El Brenty
Moderator
Moderator
Posts: 2030
Joined: Fri Jul 18, 2003 8:37 pm
Location: Esher, Surrey, Land Of Hope And Glory
Contact:

RE: PC to PLASMA?

Post by El Brenty » Mon Jul 02, 2007 10:34 pm

Also, LCD uses a LOT less power than plasmas do - Expect your electricity bill to go up with a Plasma.
Moderating behind the bushes!

User avatar
Grant
Moderator
Moderator
Posts: 2982
Joined: Tue Dec 03, 2002 3:24 am
Location: Ballarat, Victoria, Australia
Contact:

Post by Grant » Mon Jul 02, 2007 10:38 pm

LCD would be great but for the size I want it is over double the cost
The Honourable Grant Meredith - CEO Sick Individual Productions
http://www.sickindividual.com
Profile : http://www.innersense.com.au/mif/meredith.html

User avatar
Zacatac927
Forum Addict
Forum Addict
Posts: 588
Joined: Sun Mar 20, 2005 7:34 pm
Contact:

Re: RE: PC to PLASMA?

Post by Zacatac927 » Tue Jul 03, 2007 1:48 am

Ornsack wrote:My girlfriend has one that has a VGA socket on the back. You need a VGA to VGA cable
yeah my girlfriend has one on her back... just for "those" times

stevenhunt03
Member
Member
Posts: 34
Joined: Thu Aug 19, 2004 8:23 pm

RE: Re: RE: PC to PLASMA?

Post by stevenhunt03 » Tue Jul 03, 2007 2:03 am

get a warranty for a couple of years if you buy a plasma, had to get mine fixed three times in in two years, and the plasma at my work went again the other week!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests